dijous, 15 de juny de 2017

TASQUES

A partir de mitjan segon trimestre vam començar a treballar d’una manera una mica diferent del què estàvem acostumats. A les àrees de Naturals i Socials hem fet “Tasques”, i a més, a Naturals ho hem fet en castellà.

Cada tasca es compon de diferents tipus d’exercicis que hem d’anar fent en grup, per tant també hem hagut d’aprendre realment què vol dir treballar en grup.
A les primeres tasques vam elaborar informes, murals i maquetes, amb la seva corresponent exposició a la resta dels nostres companys i companyes. Ens ho vam passar prou bé!

I com que aquest trimestre a més de l’informe i una presentació amb “prezi”, hem fet vídeos i àudios del quals n’estem molt contents, ho hem volgut compartir en el bloc.

A Naturals, dos grups van treballar el tema de la matèria i els altres dos, l’energia. Els que fèiem la matèria vam fer un vídeo sobre els tipus de mescles i els mètodes per a separar-les. Aquí en teniu el resultat!


A Socials, tots vam treballar el mateix tema “L’època dels Habsburg als Borbó” i vam fer vídeos per explicar els fets més importants d’aquell moment. Aquí els teniu!

GRUP 1 - vídeo 1, vídeo 2Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada